Chokladkokos/kokosglass

♥

Ingredienser:
Riven kokos
1 burk kokosmjölk
Kakao
Agave sirap (ej nödvändigt)
Tillredning:
Ställ kokosmjölk i kylskåpet under natten för att mjölken ska separera.
Vi ska använda oss av den tjocka kokosgrädden
Dela upp kokosgrädden i två skålar
Skål 1
Skål 1
Choklad-kokosglass
Hälften av kokosgrädden
Ös i med riven kokos tills det blir en nästan fast gega
1 msk kakao (mer/mindre efter smak)
Jag droppade i en droppe agave sirap, inte ett måste om du saknar
Skål 2
Kokosglass
Andra hälften av kokosgrädden
Riven kokos tills det blir en nästan fast gega
En droppe agave sirap
In i frysen 15-30 minuter
Ska inte stelna helt utan bibehålla sin krämighet
♥
ENGLISH
You need:
Coconut milk
Grated coconut
Cacao
Agave syrup (not necessary)
How to:
Put the coconut milk in the fridge over night to seperate
We're going to use the cream
Put half of the coconut cream in one bowl and:
Add grated coconut until it's thick
1 tablespoon cacao
1 drop agave syrup, not a must if you don't got it
The other half:
Add grated coconut
1 drop agave
Put in the freezer 15-30 min
Shouldn't freeze, need to be keep it's creaminess
